معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در حوزه درمان، اعتبار بخشی جزو اولویتهای اول ما بوده و سال گذشته هم بیمارستانهای موجود را ارتقاء دادیم.
به گزارش سرویس دانشگاهی ایسنا، دکتر علیرضا ابطحی، معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی که به تازگی جانشین دکتر علیرضا مصداقی نیا در این سمت شده است با اشاره به برنامه ریزی دانشگاه آزاد در جهت ارتقا رشد کیفی حوزه علوم پزشکی گفت: به طور کلی مدیریت کلان دانشگاه آزاد اسلامی ارتقا کیفیت و توسعه آموزش در سطح واحدهای آموزشی کشور را مد نظر دارد. ما نیز با نگاه به این رویکرد، برنامههایی که از قبل شروع شده را ادامه خواهیم داد.
وی افزود: ۱۴ دانشکده پزشکی در دانشگاه آزاد وجود دارد، از این ۱۴ واحد، آن واحدهایی که بیمارستان دارند را تجهیز خواهیم کرد. علاوه بر این ۴ بیمارستان جدید در اردبیل، تبریز و کازرون و فرهیختگان تهران ساخته شده و روند تجهیز خود را طی میکنند و مجوز قانونی آنها گرفته شده است.
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد در ادامه افزود: دانشکده پرستاری و دیگر دانشکدههای حوزه علوم پزشکی برنامه جذب هیئت علمی دارند. بر اساس موافقت دکتر میرزاده، در سال جاری ما مجوز جذب ۱۰۰۰ هیئت علمی را دارا هستیم. این یک عدد بسیار مناسب است و ایشان با نظر مساعدی که نسبت به ارتقاء حوزه علوم پزشکی دارند این مجوز را دادهاند و ما در حال تلاش هستیم تا برای واحدهای نیازمند هیئت علمی در سطح کشور و پرستاری و مامایی در سطح علوم پزشکی، اساتید مجرب را جذب کنیم.
وی درباره جدب هیئت علمی برای رشته های حوزه علوم پزشکی تصریح کرد: تعداد خوبی از اساتید مجرب از فراخوان ما استقبال کردند و پروندههای آنها در حال بررسی است. پس از کسب مجوزهای لازم با این افراد قرارداد بسته می شود و بعد از یک سال مراحل جذب آنها به صورت قراردادی انجام شود.
وضعیت تجهیز بیمارستان های دانشگاه آزاد اسلامی
ابطحی در ادامه با اشاره به روند تجهیز بیمارستانهای دانشگاه آزاد تاکید کرد: ما برای تجهیز بیمارستانها با شرکت مربوطه قرار داد بستیم و سعی بر این بوده که شرکتهای دولتی روی تجهیزات بیمارستانی کار کنند. در حال حاضر بیمارستان فرهیختگان مشغول تجهیز است و بیمارستان تبریز و اردبیل و کازرون در حال پیگیری کارهای خود هستند و خرید این تجهیزات به وسیله کمیسیون قانونی خرید انجام میشود.
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به این سئوال که با استقرار معاونت جدید آیا تغییراتی در رویکرد معاونت علوم پزشکی ایجاد خواهد شد تاکید کرد: ما تغییر آن چنانی را ضروری نمیبینیم چرا که هر تصمیمی که در معاونت علوم پزشکی گرفته شده است، همسو با اهداف دانشگاه بوده و در شورای حوزه علوم پزشکی مطرح شده است و هرچه هست برای ارتقای دانشگاه است.
به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، وی در پایان افزود: ما میخواهیم تحقیقات خود را به سمت تولید ثروت پیش ببریم و مراکز رشد را داشته باشیم. در حوزه درمان، اعتبار بخشی جزو اولویتهای اول ما بوده و سال گذشته هم بیمارستانهای موجود را ارتقا دادیم و این کار اعتبار بخشی ادامه خواهد یافت. اما اولویت اصلی ما در معاونت علوم پزشکی ارتقای آموزش و پیاده کردن الزامات آموزشی در واحدهای دانشگاه آزاد است.
منبع: خبرگزاری ایسنا