هیأت دانشگاهی مرکب از اساتید و دانشجویان دانشگاه توبینگن آلمان در نشستی با سرپرست دانشگاه، راههای گسترش همکاری های مشترک را بررسی کردند.
به گزارش سرویس دانشگاهی ایسنا، دکتر احمدی رییس دانشگاه تربیت مدرس در این دیدار به سابقه همکاریهای علمی فرهنگی از گذشته تاکنون اشاره کرد و گفت: نقشی را که آلمان در فلسفه غرب و تاریخ تمدن و تفکر در اروپا داشته، ایران در جامعه کشورهای اسلامی ایفا کرده است. ایران همواره مرکز تفکر، دانش و علوم مختلف به ویژه فلسفه بوده و این از برکت فرهنگ شیعی است که ما را به سمت دانش اندوزی تشویق کرده و رهنمون بوده است. بسیاری از فلاسفه اسلامی به نحوی متأثر از فرهنگ ایرانی و سنت های ارزنده تشیع بوده اند.
وی از مردم سالاری دینی به عنوان آخرین دستاورد فلسفه سیاسی جهان نام برد و افزود: مردم سالاری دینی یکی از افتخارات فلسفه سیاسی جهان به حساب می آید که اخلاق و معنویت را در سیاست با رأی مردم مشارکت داده و در طول چند دهه اخیر بطور موفقیت آمیزی به اقتدار فرهنگی بالایی منجر گردیده است.
احمدی در پایان تأکید کرد: در قلب ایران اسلامی دانشگاه تربیت مدرس به عنوان مرکز تفکر و تحقیقات ارزنده در زمینه های علوم انسانی، فلسفه، ادبیات و هنر به موفقیتهای بسیاری دست یافته و در حال حاضر در رده اول تا سوم دانشگاههای جامع ایران قرار دارد. به نمایندگی از طرف همکارانم در دانشگاه تربیت مدرس برای همکاری با محققان آلمانی بخصوص محققان شاغل در این رشته ها در دانشگاه توبینگن، اعلام آمادگی می نمایم و امیدوارم این همکاریها آغاز و به مرور توسعه یابند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربیت مدرس این دیدار به همت دفتر همکاری های علمی و بین المللی، این دانشگاه برگزار شد.
منبع: خبرگزاری ایسنا