دکتر پدرام خوردن پنج خوراکی معجزهآسا برای تقویت حافظه را به شما توصیه میکند !!!
تقویت حافظه با تغذیه: اگر تکنیکهای یادگیری و درس خواندن را آموختهاید اما بازهم برای به خاطر سپردن و برای به خاطر آوردن مباحث با سختی مواجه هستید، زمان آن رسیده که رژیم غذایی خود را اصلاح کنید و تقویت حافظه با تغذیه را امتحان کنید.
گردو
گردو سرشار از ویتامین E و مواد معدنی است. مصرف مقدار اندکی از آن در روز، به افزایش سلامت شما کمک میکند و عملکرد مغز و حافظه را توسعه میبخشد. پس برای تقویت حافظه، گردو را فراموش نکنید.
کرفس
سطح بالای آنتیاکسیدان و پلیساکاریدهای موجود در کرفس، آن را به یک مادهی ضدالتهاب عالی بدل میکند و در درمان امراضی نظیر درد مفاصل و سندرم روده تحریکپذیر بسیار کاربرد دارد. کرفس سرشار از مواد معدنی، ویتامینها و سایر مواد مغذی است.
اگر علاوه بر شاداب نگه داشتن و تقویت حافظه و مغز به دنبال کاهش وزن هستید، میتوانید به شدت روی کرفس حساب کنید. هنگام استفاده از کرفس تنها به ساقه ها اکتفا نکنید و از برگهایش هم استفاده کنید.
آووکادو
این میوه یکی از سالمترین مواد غذایی و یکی از بهترین انتخابها برای بهبود عملکرد مغز و تقویت حافظه است. هر چند گاهی بهخاطر وجود چربی زیاد، تبلیغاتی منفی دربارهی این میوه صورت میگیرد؛ اما باید بدانید که این چربیها از نوع اشباعنشده یا در اصطلاح «چربی خوب» هستند که باعث ثبات سطح قند خون و درخشش پوست شما میشوند.
آووکادو حاوی ویتامین K و اسیدفولیک است و از لخته شدن خون در مغز (یعنی همان سکته مغزی) جلوگیری میکند. این میوه در بهبود عملکردهای شناختی مغز مانند تقویت حافظه و تمرکز نیز به خوبی عمل میکند. آووکادو سرشار از ویتامینهای B و C است؛ ویتامینهایی که در بدن ذخیره نمیشوند و باید روزانه آنها را مصرف کنیم.
این میوه نسبت به سایر میوهها، بیشترین میزان پروتئین را دارد. محتوای اندک قند هم از دیگر امتیازات این میوه است. با توجه به بافت خامهای مانند و نرم آن، گاهی به جای روغن در پختوپز میتوان از آن استفاده کرد.
چغندر
چغندر از بین سبزیجات ریشهای، یکی از مغذیترین گیاهان قابلخوردن است و جایگاه ویژهای در فهرست غذاهای سالم دارد. موجب کاهش التهاب میشود و بهخاطر وجود آنتیاکسیدانها خاصیت ضدسرطانی بالایی دارد، به خروج سم از خون کمک شایانی میکند و نیترات طبیعی موجود در آن موجب راحتترشدن گردش خون و درنتیجه بهبود عملکرد مغز میشود. توانایی انجام تمرینات سنگین را بالا میبرد و سطح عملکرد را بهبود میبخشد.
میتوانید چغندر را بهصورت آبپز میل کنید یا به سالادهایتان مقداری چغندر اضافه کنید و ترکیبی بینظیر و خوشطعم ایجاد کنید.
کلم بروکلی
کلم بروکلی یکی از مغذیترین و مفیدترین مواد برای تقویت مغز و افزایش قدرت حافظه است. ویتامین K و کولین موجود در آن، حافظه را شاداب و هوشیار نگه میدارد. سرشار از ویتامین C است و تنها یک ظرف کوچک آن ۱۵۰ درصد از ویتامین C مورد نیاز روزانهی بدن را فراهم میکند. سرشار از فیبر است و کمک میکند که زودتر سیر شوید. میتوانید بروکلی را خام مصرف کنید یا آن را بپزید و در غذاهای متنوعی استفاده کنید.
برای اطلاعات بیشتر دربارهی مشاوره کنکور توسط دکتر پدرام میتوانید به وبسایت شخصی ایشان به نشانی www.dr-pedram.com مراجعه نمایید.