براساس اخباری مبنی بر انتقال دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی به پردیس همت این دانشگاه،دانشجویان دانشکده ارتباطات علامه در نامه ای به رییس دانشگاه نسبت به جابجایی ساختمان فعلی دانشکده و انتقال آن به پردیس همت دانشگاه علامه طباطبایی ابراز نگرانی کردند.
در همین راستا، دکتر محمد مهدی فرقانی مسئول راهاندازی دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی و عضو هیات علمی این دانشگاه با اشاره به انتقال دانشکده ارتباطات به پردیس همت دانشگاه علامه گفت:این تصمیم واقع بینانه و مصلحت اندیشانه بوده و به نفع رشته ارتباطات است.
دکتر فرقانی در گفت و گو با خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)،با تاکید بر اهمیت استقلال دانشکده ارتباطات اظهار کرد:همه ما باید از اصل تشکیل دانشکده مستقل ارتباطات حمایت کنیم،اکنون در یک مقطع تاریخی قرار داریم که کوچک ترین تعللی می تواند این موضوع را مجددا برای سال ها در محاق ببرد.فکر می کنم علاقه همه دانشجویان،اساتید و رسانه ها این است که این اتفاق رخ دهد و اگر خواهان توسعه علوم ارتباطات هستیم راهی جز این وجود ندارد.
وی با بیان اینکه برخورد احساساتی با انتقال دانشکده،بعد کوچک قضیه است،افزود:احساسات دانشجویان برای مدیریت و اساتید قابل احترام است اما باید به این تصمیم مدیریت ارج نهیم زیرا آرزوی همه اساتید و دانشجویان این رشته،به ویژه مرحوم معتمدنژاد، از بعد از انقلاب فرهنگی این بوده است که دانشکده علوم ارتباطات مستقل شود و این اتفاق اکنون در شرف وقوع است. باید توجه داشت دانشکده ارتباطات برای شکل گیری نیازمند یک ساختمان مستقل و دارای امکانات مناسب است. این درحالیست که ساختمان فعلی به لحاظ فیزیکی،امکانات زیرساختی و… برای اهداف آموزشی مناسب نیست و این انتقال به نفع همگان است.
راه اندازی خبرگزاری و تلفیق مباحث تئوری با اصول عملی در دانشکده جدید
عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبائی در ادامه از تصمیمات مدیریت دانشگاه برای دانشکده جدید ارتباطات خبر داد و گفت: دانشکده جدید دارای امکانات سمعی،بصری،اینترنتی و… مناسبی است و مدیریت دانشگاه در نظر دارد امکانات این دانشکده را در تابستان پیش رو، ارتقاء دهد تا از مهرماه سال جاری دانشکده ارتباطات در ساختمان پردیس همت که قبلا دانشکده روان شناسی در آن مستقر بوده، آغاز به کار کند.
دکتر فرقانی از راه اندازی خبرگزاری و تلفیق مباحث تئوری با اصول عملی در دانشکده جدید خبر داد و اظهار کرد:در صدد راه اندازی خبرگزاری در ساختمان جدید هستیم تا دانشجویان برای اولین مرتبه قادر باشند دروس نظری را با تجربه عملی تلفیق کنند.برای این هدف همه امکانات لازم نیز در نظر گرفته شده است.
هیچ دانشکده ای در ساختمان فعلی نخواهد ماند
وی با تاکید بر اینکه هیچ دانشکده ای در ساختمان فعلی نخواهد ماند،توضیح داد: طبق مصوبه دولت و هیات رئیسه دانشگاه ،همه دانشکده های دانشگاه علامه طباطبائی طی دو الی سه سال آینده باید در دو پردیس دانشگاه واقع در اتوبان همت و پردیس نزدیک پارک چیتگر متمرکز شوند و از انجائی که ظرفیت پردیس همت محدود است و دیگر جایی برای ساخت و ساز ندارد،اگر این نقل مکان اکنون رخ ندهد ممکن است دو سال بعد حق انتخاب امروز را نداشته باشیم.ما دانشکده ای می خواهیم که امکانات خوبی داشته باشد.امکانات دانشکده جدید به شأن دانشجویان ارتباطات نزدیک تر است و گرچه همه به آن ساختمان حس نوستالوژیک داریم اما باید واقع بین و مصلحت اندیش باشیم.
راه اندازی بنیاد علمی دکتر معتمدنژاد
مسئول راهاندازی دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه در ادامه از راه اندازی بنیاد علمی دکتر معتمدنژاد خبر داد و افزود:مدیریت دانشگاه در نظر دارد بعد از انتقال دانشکده علوم اجتماعی به یکی از پردیس ها، ساختمان فعلی را بازسازی کرده و تبدیل به “بنیاد علمی دکتر معتمد نژاد” و موزه ارتباطات کند.بنابراین در آینده نزدیک هم دانشکده مستقل ارتباطات خواهیم داشت و هم یک بنیاد مطالعاتی، تحقیقاتی و موزه ارتباطات در قلب شهر.
دکتر فرقانی با تاکید بر اینکه میراث دانشکده حفظ خواهد شد،گفت:با انتقال دانشکده به ساختمان جدید،می توان رشته های جدید را راه اندازی کرد، مقاطع تحصیلات تکمیلی را توسعه داد،تلفیق آموزش عملی و نظری را امکان پذیر کرد،و حتی دکترای روزنامه نگاری را راه اندازی کرد.هم اکنون رشته مدیریت رسانه که تا کنون در دانشکده مدیریت دانشگاه علامه تدریس می شد،بر اساس تصویب هیات رئیسه دانشگاه، از مهر امسال این رشته به دانشکده ارتباطات منتقل می شود.
وی درمورد تکمیل کادر اعضای هیات علمی دانشگاه نیز توضیح داد:اعضای هیات علمی را نمی توان یک شبه به ظرفیت نهایی رساند زیرا قصد داریم با دقت و به صورت علمی،کادر هیات علمی را توسعه دهیم و در این راستا تاکنون سه عضو هیات علمی جدید جذب شده و به زودی به دانشکده ملحق می شوند،همچنین در فراخوان سال جاری سایت جذب وزارت علوم هم اعلام نیاز شده و تعدادی هم ثبت نام کرده اند و قرار است به زودی مراحل جذب انجام شود.
منبع:خبرگزاری ایسنا