سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک گفت: دانشگاه آزاد در عرض 34 سال جزو دانشگاههای برتر کشور از لحاظ آموزشی بوده و 46 درصد از دانشجویان کشور در این دانشگاه تحصیل میکنند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) – منطقه مرکزی – دکتر علیرضا نظامآبادی در اولین جلسه هماهنگی و کارگاه آموزشی مدیران و مسئولان روابط عمومی واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی که به مناسبت روز خبرنگار تشکیل شد، با اشاره به آغاز ثبتنام در رشتههای بدون آزمون و با آزمون دانشگاه مذکور ، افزود: دانشگاه آزاد اراک، در بخش بدون آزمون در 85 رشته دانشجو جذب میکند. تعداد رشتهها در گروه فنی مهندسی 22 رشته، در گروه علوم انسانی 28 رشته، در علوم پایه 13 رشته، در مدیریت 10 رشته، و در کشاورزی 12 رشته است.
وی ضمن تشریح وظایف روابط عمومی در سطح کلان و ویژگیهای روابط عمومی موفق، تصریح کرد: روابط عمومی در سطح تخصصی موجب افزایش راندمان کاری و کسب موفقیت یک حوزه میشود.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک ادامه داد: اگر فعالیت این مجموعه در قالب رصد همهجانبه مسائل، دلسوزی و کار تخصصی باشد، چه از لحاظ تکریم ارباب رجوع و چه از لحاظ پاسخگویی، میتواند در پیشرفت دستگاه مربوطه نقش مؤثری داشته و کارساز باشد.
نظامآبادی با بیان اینکه روابط عمومیها میتوانند تحلیلگرا باشند و نه توجیهگرا، تصریح کرد: آنها با اطلاعاتی که دارند باید تحلیلگرا باشند و برای تحقق این مهم باید ارتباطات خود را با خبرنگاران مختلف گسترش داده و از تجارب و نظرات متخصصین امر بهره ببرند.
وی ادامه داد: تعهد و دلسوزی مسئولین روابط عمومی میطلبد که به دنبال حقایق باشند و از هر گونه بزرگنمایی پرهیز کنند.
دبیر هیأت امنای استان مرکزی با اشاره به پارامترهای موفقیت روابط عمومی، اظهار کرد: روابط عمومی موفق به دور از هر گونه بزرگنمایی و سیاهنمایی به دنبال دریافت وقایع حقیقی است که در دستگاه رخ میدهد.
وی خاطرنشان کرد: یک خبر در صورتی کامل است که واقعی، همهجانبه، و پاسخگوی مسائل باشد. حفظ کیفیت خبر، دقت و سرعت، خبر را از جایگاه مطلوبی برخوردار میکند و این سه مورد در کنار یکدیگر معنا پیدا میکنند.
نظامآبادی حفاظت از حریم سازمان در مقابل جوسازیها، کنترل و تحلیل واقعیت، برقراری ارتباط تنگاتنگ و صمیمی با سایر دستگاهها و ارباب رجوع را از وظایف مسئولین روابط عمومی دانست.
سرپرست دانشگاه آزاداسلامی اراک در ادامه؛ هنر واژهنگاری، شم خبری، صبر و حوصله، نگاه موشکافانه و دقیق به مسائل، صداقت کاری توأم با امانتداری و در اختیار داشتن ابزارهای لازم را نیز از موارد ضروری جهت عملکرد موفقیتآمیز مسئولین روابط عمومی ذکر کرد.
وی تصریح کرد: روابط عمومی آینه تمامنمای فعالیتهای یک مجموعه است و این مسئول علاوه بر باکس مخصوص هر واحد باید آمار به روز و آنلاین را نیز داشته باشد.
دبیر هیات امنای استان مرکزی در بخش دیگر از سخنانش، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان و یادگار امام راحل، با کمک ژرفاندیشی مدیران و مسئولان طی سه دهه با تمام قوا جهت توسعه علم و دانش گام برداشته است.
وی اضافه کرد: وظیفه همگان در مراکز آموزشی این دانشگاه، پاسخ دادن به نیازهای منطقی دانشجویان و ایجاد رقابت سالم در عصر رقابت، استفاده از اساتید مجرب و هزینه کردن در بخش تحصیلات عالی و تکمیلی است.
نظامآبادی در ادامه گفت: موفقیت در این حوزه به دانشجو هویت، شخصیت و جایگاه داده و بستر آموزشی و پژوهشی لازم را فراهم میکند.
رئیس هیأت امنای استان مرکزی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی ثابت کرده است که میتواند جزء برترین دانشگاههای کشور باشد و با نقشههایی که تدوین کرد، گامهای بزرگی جهت رقابت در سطح بینالمللی برداشته است.
رئیس هیأت امنای استان مرکزی با بیان اینکه ثبتنام در رشتههای با آزمون پس از انتخاب رشته کنکور در شهریورماه آغاز میشود، گفت: پس از طرح تجمیع که باعث چابکسازی و حرکت بهتر دانشگاه در تمامی حوزهها خواهد شد، دانشجویان در مهرماه سال تحصیلی جدید را شروع خواهند کرد.
واحدهای دانشگاه آزاد به صورت استانی و هیأت امنایی اداره میشوند
به گزارش ایسنا، بهروز بهرامسری رئیس دبیرخانه هیأت امنای استان مرکزی نیز در این نشست گفت: براساس مصوبات جدید، واحدهای دانشگاه آزاد باید به صورت استانی و هیات امنایی اداره شوند.
وی افزود: با عملیاتی شدن طرح تجمیع، فعالیتهای استانی پررنگتر شد که طی آن دبیرخانه هیات امنایی فعالیت خود را شروع کرد و شوراهای مختلف تشکیل شدند.
بهرامسری عنوان کرد: در ساختار جدید، هفت شورای تخصصی و کمیتههای ویژه در مجموعه دیده شد. اعضای شورا مجموعهای از همکاران واحدها، رؤسای شورا، سه نفر از معاونین و چهار نفر از رؤسای واحدها هستند.
رئیس دبیرخانه هیأت امنای استان مرکزی بر انعکاس به موقع اخبار در این حوزه، تأکید کرد.
وی با اشاره به آغاز طرح آمایش آموزش عالی به مدت 20 روز، اظهار کرد: هدف از این طرح، دیده شدن توانمندیهای دانشگاه آزاد و قابلیتهای آن، جمعآوری اطلاعات دقیق تعداد دانشجویان، آزمایشگاهها، فضای فزیکی همه دانشگاهها اعم از دولتی و غیردولتی است.
بهرامسری ادامه داد: در این طرح مقرر است، امکانات و توانمندیهای این دانشگاه با سایر دانشگاههای شهر و استان مقایسه شود.
وی بیان کرد: بیش از 50 درصد از ظرفیت تحصیلات تکمیلی کل دانشگاههای استان در اختیار دانشگاه آزاد اسلامی است که این مهم با استفاده از شناسایی توانمندیها، در برنامه ششم توسعه دیده خواهد شد.
برنامه ششم باید علمیتر از برنامه قبل باشد
وی تصریح کرد: برنامه ششم دانشگاه از شهریورماه در واحدهای دانشگاه آزاد تدوین میشود و تا پایان آذرماه باید به اتمام رسیده و در بهمنماه مصوب شده و در جلسات هیأت امنایی دفاع شود.
رئیس دبیرخانه هیأت امنای استان مرکزی با اشاره به طرح آمایش آموزش عالی، خاطرنشان کرد: این طرح در گذشته تحت عنوان سند آمایش آموزش عالی نامیده میشد که در حال حاضر باید سند استانی آن تدوین شده و اسناد بالادستی استانی ملاک و معیار امور قرار گیرد.
بهرامسری با بیان اینکه استفاده از اساتید دانشگاه آزاد اراک تا شعاع 150 کیلومتری امکانپذیر است، افزود: اگر این شعاع را برای آزمایشگاه ها نیز در نظر بگیریم، تعداد بسیار زیادی از دانشجویان میتوانند از این امکانات استفاده کنند.
وی تأکید کرد: اگر از قابلیتها و پتانسیلها به درستی استفاده کنیم، افزایش ظرفیت دانشجویی از 50 درصد تا 85 درصد قابل پیشبینی است.
بهرامسری با اشاره به اهمیت تحصیلات تکمیلی گفت: این مهم در برنامه ششم بسیار مورد توجه قرار گرفته است، همچنین توجه به مدیریت هزینه که سختتر از مدیریت درآمد است در این برنامه از اهمیت خاصی برخوردار است.
منبع:خبرگزاری ایسنا