۰۲۱-۲۲۶۹۱۰۱۰ مرکز مشاوره پرواز / پشتیبانی فروشگاه اینترنتی: ۰۹۱۲۸۵۰۱۱۲۵
انتخاب صفحه

ویزای تحصیلی کره جنوبی | اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی از کشور کره جنوبی | مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی کره جنوبی


تحصیل در کره جنوبی :

امروزه افراد زیادی وجود دارند که قصد ادامه تحصیل در کره جنوبی و همچنین مدارک و شرایط لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی کره جنوبی برای تحصیل در دانشگاه های کره جنوبی را دارند. قبل از هر چیز باید بدانید مدارک و شرایط لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی کره جنوبی و شرایط اخذ ویزای تحصیلی کره جنوبی برای اخذ اقامت کره جنوبی چیست ؟

 

اخذ پذیرش برای تحصیل در کره جنوبی :

شیوه اخذ پذیرش برای تحصیل در کره جنوبی در موسسات مختلف متفاوت است.

اما به طور عمومی میتوان از طریق پست یا به صورت آنلاین درخواست خود را به موسسه ارائه نمود.

سال تحصیلی در مارس شروع میشود ولی اکثر دانشگاه در سال دو نوبت پذیرش دارند که نوبت دوم در ماه سپتامبر می باشد.

مهلت ثبت نام برای نوبت مارس به طور معمول بین سپتامبر و نوامبر تعیین شده است،

در حالی که برای ورود در ماه سپتامبر، مهلت ثبت نام اغلب از می تا ژوئن اعلام میگردد.

سال تحصیلی در دانشگاه ها در کره جنوبی شامل دو ترم است و تعطیلات تابستانی از جولای تا آگوست و یک تعطیلات زمستانی از دسامبر تا فوریه می باشد.

دانستن زبان کره ای برای دانشجویان بین المللی در حال تحصیل در کره جنوبی یک مزیت به شمار میرود.

اگرچه ۲۵ درصد برنامه های تحصیلی در کره به زبان انگلیسی ارائه میشود که این امر موجب گردیده تا دانشجویان بین المللی دیگر مشکلی از نظر برقرای ارتباط در این کشور نداشته باشند.

البته تحصیل در کره جنوبی موجب خواهد شد تا زبان کره را نیز تا حدودی یاد بگیرید.

اثبات توانایی زبانی در رشته ای که شما به تحصیل میپردازید امری لازم می باشد.

 

جهت اخذ پذیرش در بیشتر مدارس و دانشگاه­ ها ممکن است مدارک زیر لازم باشد:

  • دیپلم دبیرستان
  • یک کپی از کارت ثبت­ نام خارجی
  • یک یا چند کپی از گذرنامه
  • نتایج آزمون زبان کره­ای (معمولاً باید بیشتر از نمره­ی ۶/۴ باشد)
  • معرفی­نامه از معلم­ها یا اساتید قبلی
  • گواهی شرکت در مؤسسه و کلاس­های زبان کره ­ای

 

سپس چنانچه فرآیند اخذ پذیرش با موفقیت انجام شود دانشجویان می­توانند جهت اخذ ویزای دانشجویی D-2 اقدام کنند.

بیشتر دانشجویان بین­ المللی که در کره تحصیل می­کنند دوره­ هایی را که به زبان انگلیسی است انتخاب می­کنند.

بسیاری از دانشگاه­ ها برخی دوره­ ها و رشته­ های بخصوص و بعضی از مدارس تقریباً یک سوم دوره­ های خود را به زبان انگلیسی برگزار می­کنند.

معمولاً بیشتر دوره­ های مقطع کارشناسی ارشد به زبان انگلیسی برگزار می­شود.

دانشجویان خارجی که قصد دارند به زبان انگلیسی یا کره­ای تحصیل کنند باید مهارت زبانی خود را ثابت کنند.

نمرات آزمون مدرک زبانی که پذیرفته می­شود بسته به خود مدارس و دانشگاه­ ها متفاوت است،

بنابراین بهتر است جهت مطلع شدن از شرایط مورد نیاز مدرک زبان به وب­سایت خود مدارس یا دانشگاه­ها رجوع کنید.

 

ویزا های تحصیل در خارج از کشور :

 

ویزای تحصیل در خارج از کشور (D-2) :

 به یک خارجی صادر می شود که قصد تحصیل در مدرک کارشناسی یا بالاتر از آن را دارد.

متقاضیان واجد شرایط ویزای D-2

ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر ( کارشناسی ارشد و دکتری ) در دانشگاههای مجاز.

فردی که مایل به تحصیل، تحقیق یا ثبت نام در یک برنامه تمام وقت (یعنی کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری) در موسسات دانشگاهی که تحت قانون تحصیلات عالی کشور کره می باشد.

حداکثر اقامت شما تا ۲ سال می باشد.

دوره های آموزشی (D-4)  :

محدوده فعالیت ها

شما واجد شرایط درخواست تحصیلی، تحصیل یا آموزش در یک سازمان آموزشی، مرکز تحقیقات علمی، شرکت خصوصی و گروه های دیگر می باشید که تحت دسته های D-2 قرار نمی گیرند.

به عنوان مثال، شما :

فردی که زبان کره ای را در یک مرکز زبان وابسته به دانشگاه مطالعه می کند.

فردی که در یک سازمان آموزشی یا یک مرکز پژوهشی علمی تحصیل می کند که تحت دسته های D-2 قرار نگرفته است.

فردی که مهارت / تکنیک را در یک موسسه تحقیقاتی خصوصی یا مرکز آموزشی تمرین می کند.

فردی که در حال تحصیل در زمینه کار، تحقیق یا کارآموزی در یک شرکت سرمایه گذاری خارجی یا شرکت سرمایه گذاری خارجی است.

دوره اقامت ۲ سال می باشد.

مدارک مورد نیاز:
  1.     درخواست تاییدیه صدور ویزا ، کپی پاسپورت، یک عکس استاندارد
  2.     یک کپی از نام تجاری موسسه آموزش یا یک فتوکپی از کارت و شماره مجزا
  3.     نامه پذیرش استاندارد (صادر شده توسط رئیس دانشگاه)

 

اقامت بلند مدت یا ویزای F2 بر مبنای سیستم امتیاز بندی :
                                              

در ژانویه ۲۰۱۰، وزارت دادگستری کشور کره اعلام داشت که برنامه ای جدید برای افرادی با تخصص و مهارت های خاص می توانند با تغییر دادن ویزای خود به F2 اقامت بلند مدت کشور کره را دریافت کنند.

لیست ویزاهای واجد شرایط :

افرادی که یکی از ویزاهای ذیل را دارند می توانند با توجه به سیستم امتیازبندی اقدام به اخذ ویزای بلند مدت نمایند.

دانشجویان بین المللی

D-2

اساتید

E-1

خبرنگاران و مطبوعات

D-5

معلم زبان خارجه

E-2

مشاغل مذهبی

D-6

محققان

E-3

شرکت های داخلی

D-7

متخصصان تکنولوژی

E-4

سرمایه گذار

D-8

مهارت های خاص

E-5

مدیر شرکتهای تجاری

D-9

هنرمندان

E-6

در حال پیدا نمودن کار

D-10

طراحان فعالیتهای خاص

 

ویزای تحصیلی کره جنوبی برای ورود و تحصیل در این کشور :

تمامی دانشجویان و دانش آموزان خارجی یعنی در واقع تمامی ملیت ها به جز خود افراد کره ای لازم است تا برای تحصیل در کشور کره ی جنوبی برای اخذ ویزای تحصیلی کره جنوبی اقدم نمایند.

این درخواست مذبور را شما خودتان شخصا می بایست در کشور محل اقامت خودتان و در سفارت کره پیگیری نمایید.

بلافاصله بعد از اخذ پذیرش از دانشگاه مورد نظر خود در کشور کره ی جنوبی برای اخذ ویزای تحصیلی اقدام نمایید ،

در غیر این صورت یعنی در شرایطی که در شروع ترم شما همچنان ویزای تحصیلی خود را اخذ نکرده باشید از سوی دانشگاه جریمه خواهید شد.

نکته ی دیگر که می بایست به آن توجه داشته باشید این است که شما به محض این که وارد کشور کره ی جنوبی شدید باید برای اخذ کارت اقامت اتباع بیگانه در این کشور درخواست دهید.

این کارت اقامت که در بالا ذکر شد شما را قادر می سازد تا در طول ترم سفرهای خارجی داشته باشید.

البته خبر خوش این است که دانشگاهی که پذیرش آن را اخذ نموده اید به محض ورود شما به کشور کره ی جنوبی به شما کمک می نماید تا این کارت را دریافت نمایید ،

پس بابت آن لازم نیست خیلی خودتان را نگران کنید.

 

ویزای تحصیلی کره جنوبی :

برای تحصیل در کره جنوبی به ویزای نوع D-2  نیازمند می باشید که از طریق سفارت خانه و یا کنسولگری کره در کشورتان قابل دریافت است.

به طور معمول، در کنار اثبات مهارت خود در زبان انگلیسی یا کره ای، از شما خواسته خواهد شد که به ارائه گذرنامه ، یک گواهی نامه از ریزنمرات مدرسه، تاییدیه پذیرش خود را از یک دانشگاه کره جنوبی، گواهی تمکن مالی بپردازید.

برای دریافت ویزای D-2  شما ملزم به پرداخت هزینه پردازش به میزان ۳۰ دلار برای ویزا با یک مرتبه اجازه ورود و ۵۰ دلار برای اجازه ورود به دفعات متعدد به سفارت هستید.

متقاضیان محترم ویزای تحصیلی کره جنوبی می بایست از دانشگاه مربوطه در کشور کره درخواست نمایند که با مراجعه به اداره مهاجرت درکشور کره برای ایشان درخواست ویزای تحصیلی نموده

ودانشگاه پس از دریافت شماره ویزای تحصیلی کره جنوبی از اداره مهاجرت کره آن شماره ویزا را از طریق ایمیل به ایشان فرستاده و فرد متقاضی ویزا پرینت آن را گرفته و به همراه سایر مدارک به سفارت ارائه دهد.

 

نکات مهم :
  • هر کسی می خواهد در خارج از کشور تحصیل نماید می بایست از سفارت یا کنسولگری کشور کره ی جنوبی در کشور محل اقامت خود ویزای تحصیلی کره جنوبی دریافت نماید.
  • نوع ویزایی که فرد دریافت می دارد نیز متفاوت است

این مسئله در واقع مربوط می شود به این که آیا فرد قصد تحصیل در دوره های زبان کره ای را دارد یا قصدش از رفتن به کره تحصیل در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری می باشد.

  • اگر قصد تحصیل در دوره های زبان کره ای را دارید که در کشور کره ی جنوبی برگزار می شوند ویزایی که به شما عزیزان تعلق می گیرد در واقع D4 نامیده می شود
  • اگر هدف شما از رفتن به کشور کره ی جنوبی تحصیل در یکی از مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری است و از یکی از دانشگاه های کره برای یکی از این مقاطع پذیرش گرفته اید نوع ویزای شما اصطلاحا D2 نامیده می شود.

 

 

مدراک مورد نیاز برای درخواست صدور ویزای تحصیلی D2 :

  • یک فرم تقاضانامه که می بایست آن را از وب سایت سفارت دانلود فرماید.
  • پاسپورت
  • فتوکپی از پاسپورت
  • یک قطعه عکس رنگی ۳٫۵ در ۴٫۵
  • اپلیکیشن فی
  • یک کپی از گواهی نامه ی ثبت نام شما در دانشگاه
  • گواهی پذیرش شما توسط یکی از دانشگاه های کشور کره ی جنوبی
  • گواهی تمکن مالی شما. این گواهی در واقع نشان می دهد که شما قادر خواهید بود هزینه های زندگی خود را در این کشور پرداخت نمایید.
  • یک نامه ای از دانشگاهی که در کشور خودتان در آن تحصیل می کردید مبنی بر اینکه شما را دانشجوی لایق و کاردانی می دانند.
  • اگر در میان دوره های تحصیلی و پیش از اخذ مدرک خاصی قصد اپلای و درخواست ویزای تحصیلی را دارید

( یعنی در واقع پس از گذراندن مثلا ۳ ترم از تحصیل خود می خواهید ما بقی دوره ی مورد نظر و در حال تحصیلتان را در کشور کره ی جنوبی ادامه دهید. )

یک گواهی که نشان دهد شما یک یا تعداد بیشتری ترم را در دانشگاه کشور خودتان را گذرانده اید. ( مثلا می توانید ترجمه ی ریز نمرات خود را ارائه دهید. )

چنانچه در این صفحه جوابتان را نیافتید میتوانید به بخش پرس و پاسخ تحصیلی مراجعه فرمایید و به صورت رایگان سوالتان را از دکتر پدرام بپرسید.

 

معرفی مطالب
کلیه منابع آموزشی تا 50% تخفیف به مدت محدود
مشاهده محصولات