فروشگاه اینترنتی پرواز 09128501125 / 02122691010

انگیزه یكی از مهمترین شرط‌‌‌‌های یادگیری است. اگر برای مطالعه کنکور انگیزه داشته باشید، سخت‌ترین مرحله برای شما تبدیل به آسانترین مرحله می‌شود. منظور از سخت‌ترین مرحله، آغاز درس خواندن برای کنکور است.

شما باید بر خودتان مسلط باشید. انگیزه‌ها و اهداف‌تان ار مطالعه را بشناسید و سپس درس‌خواندن را آغاز کنید؛ این شیوه یعنی مطالعه هدفمند، به شما کمک می‌کند تا در رسیدن به هدف‌تان موفق شوید.
شاید افراد زیادی از همکلاسی‌های شما، در برخی دروس نمره‌های بهتری از شما کسب می‌کنند، اما شک نداشته باشید که انگیزه برای مطالعه، شرط موفقیت شما بر رقبای کنکوری‌تان است.

باید بر خود مسلط باشید و از همین لحظه تصمیم بگیرید. به هر شكل ممكن ردس خواندن را شروع كنید. البته به خاطر داشته باشید که برای انجام بسیاری از كارها یك دوره آمادگی لازم است كه در این دوره زمانی باید آنقدر تلاش کنید تا به بازدهی مورد نظرتان برسید. تردید نکنید که اگر پشتکار کافی داشته باشید بتدریج به بالاترین سطح بازدهی میرسید.

قطع كردن بی‌موقع مطالعه بازدهی را كاهش می‌دهد، چون به اصطلاح دوباره باید خود را برای درس خواندن گرم کنید. این نكته بسیار مهم است كه وقتی شاداب و سرحال هستید مطالعه را شروع كنید و با شدت به مطالعه ادامه دهید. بهتر است مطالعه در مدت مناسبی مثلا یكی تا دو ساعت پیگیری شده و با شدت ادامه یابد و بعد از تنفس و استراحت دوباره از سر گرفته شود.

مطالعه طولانی و شبانه‌روزی باعث كسالت و خستگی می‌شود. خستگی كم را میتوان با تغییر كتاب درسی مورد مطالعه جبران و برطرف كنید اما خستگی زیاد با تغییر موضوع مطالعه برطرف نمی‌شود. به خاطر داشته باشید كه خواب كافی و استراحت و تفریح برای حفظ هوشیاری كامل و سرحال بودن ضروری است.

هر قدر میزان تمركز و دقت در زمان مطالعه بیشتر باشد میزان یادگیری افزایش پیدا می‌کند. به علاوه پیگیری در مطالعه باعث میشود كه علاقه و اشتیاق زیادتر شود و همین علاقه زیاد به نوبه خود انگیزه و شوق یادگیری را افزایش میدهد.

سعی کنید فقط به درسی که می‌خوانید تمرکز کنید و به اتفاقات بلند مدتی که بر اثر خوب یا بد امتحان دادن می‌افتد فکر نکنید.

اول مهمترین کار حال حاضر را انجام بدهید و بدانید هر چیز مزاحم دیگری که به ذهنتان می‌رسد اهمیت کمتری از آنچه در حال انجامش هستید، دارد. این شعار را در ذهن داشته باشید که؛ «با شرایطی که دارم بیشترین تلاش خود را خواهم کرد.» نه اینکه فکر کنید «باید همه چیز کامل باشد».

یاد بگیرید چگونه تشخیص بدهید مساله‌ای که حواس‌تان را پرت کرده‌است مهمتر از درس خواندن است. هرگاه که ممکن بود مستقیماً به سراغ علت حواس‌پرتی‌تان بروید. گاهی با حذف علت حواس‌پرتی اصلی می‌توانید زمان بیشتری را به درس اختصاص دهید و بعداً کمتر نگران باشید.